Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва приймала доктора Ану Маркос Педраз

Кафедра ММП Львівської політехніки
учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз

З 13 до 17 травня 2019 року кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва Львівської політехніки приймала доктора Ану Маркос Педраз.

Доктор Ана М. Педраз зараз є викладачем Університету Кінгстона (м. Лондон, Великобританія), спеціалізується на маркетингу, стійкому розвитку та соціальній відповідальності бізнесу.

Упродовж тижня гостя прочитала значну кількість лекцій студентам спеціальностей «Міжнародні економічні відносини», «Бізнес-адміністрування», «Менеджмент інноваційної діяльності» та «Менеджмент». Надзвичайно цікавим для викладачів був науковий семінар, присвячений застосуванню сучасних методів наукових досліджень та обговоренню ключових факторів успішного публікування у журналах Scopus. Також доктор Ана Маркос Педраз разом із доцентом кафедри Вікторією Харчук провели спільну лекцію, присвячену питанням імплементації концепції гармонійного розвитку в практиці вітчизняних ІТ-компаній.

Крім цього, п. Ана зустрілась зі студентами спеціальності «Міжнародні економічні відносини», що були відібрані для участі у програмі академічної мобільності впродовж наступного семестру до Університету Кінгстона та розповіла про особливості організування навчального процесу та критерії оцінювання роботи студентів.

Кафедра ММП дякує професору І.Б. Олексіву, доценту В.Ю. Харчук, асистенту О.З. Угольковій, а також координатору проекту доктору А. Флауерсу за організування надзвичайно цікавих лекцій та продуктивних зустрічей.

Додаткова інформація

Перед початком роботи над докторською дисертацією Ана Маркос Педраз працювала в компаній Nortel Networks в США, Канаді та Великобританії як старший менеджер із розвитку бізнесу та міжнародний директор з обліку в галузі фіксованого бездротового доступу та оптичних мереж. Крім цього, доктор Педраз була інженером-програмістом у Westinghouse Signals у Великобританії та працювала в Matra Communications у Франції. Зараз вона є заступником голови Королівського авіаційного товариства у відділенні Хітроу.

учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз учасники зустрічі з Анною Маркос Педраз