Кафедра МІ успішно реалізує регіональний фокус освітньої програми «Міжнародна інформація» у територіальних громадах

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото з відвідин громади

4 квітня 2024 року з робочою поїздкою Оброшинську територіальну громаду Львівського району відвідали завідувач кафедри міжнародної інформації Національного університету «Львівська політехніка» професор Василь Гулай та відповідальний за практики кафедри МІ доцент Любомир Хахула. Зокрема, було підписано договір про проходження практики на базі відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту (керівниця – Оксана Бенцак) за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи студентки IV курсу ОПП першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Інни Войтович.

Також під час зустрічі було проведено консультацією щодо ініційованого кафедрою МІ конкурсу учнівських проєктів «Бренд моєї громади», у якому активну участь бере учениця 9-го класу Оброшинського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів імені Л. Шанковського Ірина Чоба.

На завершення викладачі Львівської політехніки акцентували на конкурентних перевагах оновленої у 2024 році освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в Інституті прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки:

  • використання сучасних інформаційних технологій для дослідження міжнародних відносин та регіональних процесів;
  • обов’язкове вивчення двох іноземних мов;
  • практичний фокус програми, спрямований на стажування, практики та працевлаштування студентів і випускників у місцевих територіальних громадах Львівщини та інших областей України.

До речі, з 15 квітня цього року майбутні інформаційні-аналітики-міжнародники, крім Оброшинської сільської ради, також проходитимуть практику в Солонківській сільській раді Львівської області, Долинській міській раді Івано-Франківської області, Кам՚янець-Подільській міській раді Хмельницької області та Хотинській міській раді Чернівецької області.

Фото з відвідин громади Фото з відвідин громади Фото з відвідин громади