Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки урочисто відзначила свій 80-річний ювілей

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з урочистостей

Кафедра менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки урочисто відзначила свій 80-річний ювілей. Захід зібрав в Актовій залі головного корпусу Університету понад 200 гостей, серед яких були випускники, викладачі, студенти й почесні гості. Надіслано також численні відеовітання від колишніх випускників кафедри.

Серед почесних гостей були присутні представниця ректорату, проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, д.е.н., професор Наталія Чухрай, директор Інституту економіки і менеджменту, д.е.н., професор Михайло Гончар, голова Вченої ради ІНЕМ, один із перших випускників кафедри менеджменту організацій, д.е.н, професор Олег Кузьмін, які поділилися своїми спогадами про навчання і розвиток кафедри в різні періоди її існування.

Згадали про непересічні особистості, які очолювали кафедру в певні історичні етапи:

  • д.е.н., професор О.П. Сидоров (1967–1978);
  • к.е.н., доцент Й.А. Корнелюк (1978–1980);
  • к.е.н., доцент О.К. Янушкевич (І980–1985);
  • д.е.н., професор Й.М. Петрович (1985–2005);
  • к.е.н., доцент Г.М. Захарчин (2005–2008).

1996 року кафедра отримала назву економіки підприємства та менеджменту. З 2004-го й до сьогодні це кафедра менеджменту організацій. У 2008–2014 роках її очолювала д.е.н., професор, академік Української академії наук Наталія Чухрай, а з 2015 року керівником кафедри є д.е.н., професор Олег Карий.

Знаковими постатями, які закінчували кафедру менеджменту організацій є:

  • Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України;
  • Михайло Колісник, професор Київської школи економіки (KSE), президент CFO Club Ukraine;
  • Оксана Юринець, народний депутатк Верховної Ради України VIII скликання, депутат Львівської обласної ради VI скликання;
  • Анна Гайдук, професорка факультету міжнародного бізнесу Гайльбронського університету (Німеччина);
  • Назар Ніронович, співзасновник ТОВ «Корпорація «Енергоресурс-Інвест»;
  • Руслан Велещук, віцепрезидент асоціації професійних митних посередників, директор ТОВ «Грін Лайт ЛТД»;

і багато інших.

Численні випускники надіслали відеовітання: Оля Кошик, Божена Малішевська, Оля Муха, Вікторія Міккельсон, Владислав-Олексій Гичка і десятки інших. Колектив викладачів кафедри менеджменту організацій щиро радіє їхнім успіхам і досягненням, запроваджує нові вектори розвитку, підтримуючи традиції 80-літньої історії кафедри й завжди запрошує до співпраці як своїх колег для обміну досвідом та аналізування практичних бізнес-кейсів на благо вільної і незалежної України.

Святковий концерт на завершення заходу подарував незабутні емоції всім гостям.

Колектив кафедри менеджменту організацій щиро вдячний усім, хто взяв участь у святкуванні та зробив цей день незабутнім!

Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей