Кафедра КПП провела міжнародну конференцію із проблем забезпечення захисту прав та свобод людини

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

28 жовтня 2022 року кафедра кримінального права і процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» провела Міжнародну конференцію «Актуальні проблеми забезпечення захисту прав та свобод людини в умовах інтеграції України в європейський простір».

У заході взяли участь і виступили зі своїми доповідями понад 25 науковців у галузі кримінального права, кримінального процесу, криміналістики, кримінології, кримінально-виконавчого права, судової експертизи з України, Польщі, Словаччини та Чехії. Окрім цього, на конференції мали змогу виступити зі своїми доповідями понад 60 аспірантів і студентів Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти.

Головна мета конференції полягала у висвітленні й обговоренні новітніх досліджень з актуальних проблем забезпечення захисту прав та свобод людини в умовах інтеграції України в європейський простір у кримінальному праві, кримінології, кримінально-виконавчому праві, криміналістиці, судовій експертизі та кримінальному процесі, у обміні теоретичним і практичним досвідом із зазначених проблем.

За матеріалами, поданими на міжнародну конференцію, кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки видасть збірник тез.

Скріншот з онлайн-конференції Титул збірника