Кафедра фінансів ІНЕМ підписала Угоду про співпрацю зі Всеукраїнською мережею аптек «Подорожник»

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

14 грудня 2021 року було підписано Угоду про співпрацю між Всеукраїнською мережею аптек «Подорожник» і кафедрою фінансів Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»

– Змістовна дискусія щодо напрямів, змісту і методів підготовки магістрів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» надасть у найближчому майбутньому новий, своєрідний поштовх освітній діяльності кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка». Зв’язок зі стейкхолдерами є вкрай важливим для отримання орієнтирів насамперед у практичній підготовці майбутніх фахівців. Дякуємо нашим партнерам і водночас роботодавцям за корисні поради й цікаве спілкування, – зазначив завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Ігор Алєксєєв.

– Співпраця кафедри фінансів з відомою Всеукраїнською мережею аптек «Подорожник» є перспективною і актуальною. Дякуємо нашим партнерам за конструктивний діалог, визначені стратегії розвитку освіти і бізнесу, – додала професор кафедри Марія Бондарчук.