Кафедра фінансів організувала зустріч студентів з експертами компанії «Софтінвест консалтинг груп»

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

19 квітня 2022 року кафедра фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки провела зустріч здобувачів ІІ–IV курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з експертами компанії «Софтінвест консалтинг груп» – головою правління, професором кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Олексієм Друговим і директором з освітніх програм, професором кафедри фінансів Віталієм Рисіним.

Онлайн майстер-клас «Інвестування – можливості та виклики воєнного стану» був присвячений питанням особливостей та ризиків інвестиційних операцій на фондовому ринку, ринку віртуальних активів та криптовалют, специфіці здійснення операцій з нерухомістю в умовах воєнного стану.

Олексій Другов наголосив на основних правилах інвестування в акції та облігації, здійснив аналіз прибутковості й ризиків окремих видів інвестицій.

Віталій Рисін зосередив свою презентацію на операціях з криптовалютами та ризиками, що характерні для віртуальних активів за наявності обмежень на фінансовому ринку, спричинених воєнним станом у країні.

Учасники майстер-класу мали можливість поділитися власним досвідом інвестування у фінансові інструменти й задати запитання експертам.

Участь у зустрічі взяли понад 100 здобувачів вищої освіти.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі