Кафедра ЕПІ провела відкрите лекційне заняття в режимі Skype для студентів спеціальності «Економіка» з університетом Матея Бела (Словакія)

Кафедра ЕПІ
Герб Львівської політехніки

З метою врахування світового досвіду в освітній сфері, а також встановлення контактів та розвитку співпраці студентів та викладачів кафедри економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» з вченими та науковцями економічного факультету університету Матея Бела в місті Банська Бистриця (Словаччина) 31 травня 2017р. відбулося  відкрите лекційне заняття в режимі Skype для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» спеціалізації 051.01 «Економіка підприємства» деканом економічного факультету університету Матея Бела в місті Банська Бистриця (Словаччина) doc.Ing.Peter Kristofik, Ph.D., заступником декана doc.Ing.Vladimir Uradnicek, Ph.D. та проректором з міжнародних зв´язків Vanda Marakova в режимі Skype на безоплатній основі на теми:

  • «Освіта Словаччини: загальні поняття і структура. Вища освіта. Вищі навчальні заклади. Система забезпечення якості освіти. Перспективи навчання іноземних студентів у вузах Словаччини»;
  • «Історія створення, діяльність та сучасна освіта, напрями підготовки та спеціальності економічного факультету університету Матея Бела»;
  • «Обговорення освітньо-професійних програм та навчальних планів спеціальності «Економіка». Перспективи міжнародної співпраці, а саме: освітні проекти між Національним університетом «Львівська політехніка» та університетом Матея Бела». 

Обговорено питання про підписання угоди між університами, можливість навчання студентів за подвійними дипломами, стажування викладачів і студентів.