ІТ коледж Університету підписав Меморандум про співпрацю з Освітньою фундацією продуктового ІТ

Фаховий коледж інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Фаховий коледж інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка» підписав Меморандум про співпрацю з громадською організацією «Освітня фундація продуктового ІТ», яка створена українською кофаундинговою компанією Genesis, представниками фонду Horizon Capital та Київської школи економіки задля розвитку IT-освіти і впровадження найкращих практик сучасного бізнес-навчання в українську систему академічної освіти.

Метою Меморандуму є сприяння розвитку освіти і науки, наукової, науково-технічної діяльності для задоволення потреб національної економіки у кваліфікованих кадрах і результатах прикладних наукових досліджень та забезпечення її інноваційного розвитку та підвищення рівня конкурентоспроможності.

Ключовими учасниками цього проєкту є Міністерство цифрової трансформації України, Міністерство освіти та науки України, компанія Genesis та Product IT Foundation for Education, а також ІТ коледж Львівської політехніки.

Напередодні троє представників коледжу – Марія Кісіль, Ігор Кагало та Ольга Кагало – пройшли програму підвищення кваліфікації та отримали акредитацію на інтегрування курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у коледжі. Метою курсу є профорієнтація в продуктовому ІТ, розвиток підприємницького мислення студентів, посилення практичної складової у закладах освіти та розвиток продуктового ІТ.

Тож із вересня 2023 року студенти ІТ коледжу Львівської політехніки матимуть можливість опановувати курс та вивчати «Продакт менеджмент», «Маркетинг IT-продуктів», «Поведінку споживачів», «Аналітику в продуктовому IT», «Технічну розробку продуктів», «UI/UX дизайн», «Найм та роботу в команді».

Дякуємо учасникам проєкту за можливість та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Текст Меморандуму та програма курсу – на сайті Фахового коледжу інформаційних технологій.