IT Camp на кафедрі електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій ІТРЕ

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Літньої школи

23 червня 2021 року на кафедру електронних засобів інформаційно-комп’ютерних технологій Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки завітали учасники літнього табору Львівської політехніки та Малої академії наук «IT Camp».

Учні мали нагоду дізнатись про особливості функціонування нейронних мереж, засобів авіоніки та Інтернету речей, а також попрацювали з деякими апаратними засобами інформаційно-комп’ютерних технологій – Arduino та Raspberry Pi.

Окремий інтерес у дітей викликали способи та методи дактилоскопії, а також вправи на їхнє застосування, які допомогли учасникам зрозуміти широке впровадження біометричної ідентифікації у всьому світі.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи