Інститут механічної інженерії та транспорту започатковує співпрацю з Державним підприємством «Антонов»

Інститут механічної інженерії та транспорту
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

З метою налагодження співпраці між кафедрою нафтогазової інженерії та зварювання Інституту механічної інженерії та транспорту і Державним підприємством «Антонов» до Львівської політехніки завітали генеральний конструктор ДП «Антонов» Владислав Власик, головний конструктор Олександр Двейрін та головний конструктор із перспективних розробок Сергій Філь. Представникам авіавиробництва було презентовано здобутки кафедри НГІЗ та особливості освітньої програми «Безпілотні літальні апарати».

Також відбулися зустрічі з представниками кафедр Інституту, сфера наукових інтересів яких дає змогу залучити науковців до співпраці з авіабудівним підприємством.

У рамках візиту до Національного університету «Львівська політехніка» представники ДП «Антонов» також відвідали дирекції Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології та Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, де ознайомилися з напрацюваннями політехніків у сферах спільних інтересів.

Представники ДП «Антонов» зустрілися зі студентами Інституту механічної інженерії та транспорту, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Безпілотні літальні апарати», й наголосили на затребуваності відповідних спеціалістів у нашій країні.

Загалом між Інститутом і представниками ДП «Антонов» погоджено такі подальші кроки співпраці:

  • налагодження наукової співпраці між ДП «Антонов» та науковою спільнотою Інституту;
  • спільна робота над покращенням ОПП «Безпілотні літальні апарати», залученням представників ДП «Антонов» до роботи в групі забезпечення ОП;
  • залучення представників ДП «Антонов» до викладання фахових дисциплін на ОПП «Безпілотні літальні апарати»;
  • можливість покращення матеріально-технічної бази кафедр Інституту зусиллями ДП «Антонов»;
  • залучення студентів до реальних проєктів ДП «Антонов»;
  • можливість проходження усіх видів практик для здобувачів вищої освіти ОПП «Безпілотні літальні апарати» та розроблення проєкту навчання студентів за дуальною формою навчання на базі ДП «Антонов»;
  • навчання студентів Інституту на базі навчального центру ДП «Антонов» із отриманням відповідного сертифікату.

Дякуємо представникам ДП «Антонов» за можливість бути долученими до авіабудування України та сподіваємося на плідну співпрацю!

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці