Інститут геодезії та Природничий університет Любліна обмінялися викладачами у рамках програми Еразмус+ К1

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото з обміну

У жовтні 2021 року в Інституті геодезії Львівської політехніки відбувся обмін викладачів за програмою мобільності Еразмус+ К1 із Природничим університетом міста Любліна, Польща.

З 4 до 8 жовтня доцент кафедри фотограмметрії та геоінформатики, д.т.н. Олег Іванчук відвідав кафедру інженерії середовища і геодезії у Природничому університеті Любліна. За час перебування там представник Львівської політехніки прочитав лекції студентам І–IV курсів і взяв участь у зустрічах із навчально-педагогічним колективом та студентами університету.

А впродовж 18–22 жовтня 2021 року на теренах кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії відбулись лекції професора Природничого університету в Любліні Анджея Мазура (Польща). Тематика лекцій стосувалась можливостей використання безпілотних літальних апаратів, даних LIDAR та наземних геодезичних методів для моніторингу сучасних геоморфологічних процесів та ерозій ґрунтів. На лекції було запрошено студентів бакалаврату і магістратури Інституту геодезії.

Фото з обміну Фото з обміну Фото з обміну Фото з обміну