Центр професійно-кар’єрної орієнтації Університету взяв участь у Міжнародному форумі освіти та кар’єри

ІННЦПКО Львівської політехніки
панельна дискусія

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» був учасником Міжнародного форуму освіти та кар’єри, що пройшов 23–24 лютого 2018 року. В конференц-залі торгового комплексу «Форум Львів» відбулася відверта конструктивна розмова підприємців, представників вищих навчальних закладів, обласного та міського управлінь освіти і студентської молоді щодо конфлікту, який подекуди виникає у стосунках молодого випускника та роботодавця.

Під час панельної дискусії, яка відбулася за участю представників рекрутингових кампаній, управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та промисловців, Львівська політехніка виступила з ініціативою щодо прийняття багатосторонньої угоди або меморандуму про співпрацю і надання додаткових освітніх послуг з ініціативи керівництва підприємств за наявності суперечностей у компетенціях випускників та потреб роботодавців. Усі дискусії відбувалися у напруженій, але відвертій розмові й, на думку організаторів та учасників Форуму, мають стати першою сходинкою у побудові нового формату взаємодії соціального ланцюжка ВНЗ–випускник–роботодавець.

– Ми побачили нове обличчя Львівської політехніки. Як виявилося, цей університет не є консервативною структурою, а творчим гнучким осередком сучасної вищої освіти, який здатний запропонувати реальні механізми, що забезпечують синергетику у взаємодії цих головних ланок громадянського суспільства, – сказав голова регіональної ради підприємців Львівської області Ростислав Сорока.

Найближчим часом заплановано зустріч представників сторін-учасниць для прийняття пакету підсумкових документів.

панельна дискусія панельна дискусія панельна дискусія панельна дискусія панельна дискусія