ІНЕМ став співорганізатором міжнародної відеоконференції «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні»

ІНЕМ Львівської політехніки
на відеоконференції «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні»

24 травня 2017 року відбулась Міжнародна науково-практична відеоконференція «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні», організована Київським національним університетом технологій та дизайну. Одним зі співорганізаторів конференції став Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка».

У конференції взяли участь представники України, Польщі та Білорусі. Учасники обговорювали актуальні проблеми розвитку бізнесу в Україні, а також подальші його перспективи в умовах інтеграційних процесів. Так, зокрема, було зазначено, що сучасний стан розвитку та функціонування вітчизняного бізнесу перебуває у процесі свого реформування у зв’язку з постійними змінами у соціально-політичній та економічній сферах.

Директор Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки професор Олег Кузьмін у своїй доповіді розглянув проблему розвитку бізнес-процесів в умовах транскордонного співробітництва. Завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності професор Ольга Мельник розповіла учасникам конференції про проблеми реформування митної політики України як передумови розвитку бізнес-процесів. Вітчизняний та світовий досвід розвитку малого і середнього бізнесу розкрила у своїй доповіді в.о. завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва професор Ліана Чернобай. Професор цієї ж кафедри Мирослава Бублик розглянула модель економічного оцінювання рівня соціальних стандартів домогосподарств України. У наукових доповідях інших учасників розглянуто різні важливі проблеми розвитку бізнес-процесів в Україні.

За результатами конференції буде опублікована збірка її матеріалів, а підготовлені та схвалені рекомендації будуть представлені державним органам влади.

на відеоконференції «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні»