ІНЕМ Львівської політехніки розвиває співпрацю з Львівським інститутом менеджменту

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулась зустріч ректора Львівського інституту менеджменту професора Мирона Янківа з директором Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки професором Олегом Кузьміним.

В ході зустрічі обговорено питання подальшої співпраці Львівського інституту менеджменту та Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, який уже багато років очолює Олег Кузьмін. М. Янків підкреслив важливість реалізації спільних заходів в організації бізнес-тренінгів, круглих столів, коопераційних бірж, зустрічей молодих менеджерів з метою подальшого зміцнення надзвичайно важливого сегменту – бізнес-освіти.

Зі свого боку Олег Кузьмін звернув також увагу на можливість реалізації науково-дослідницьких заходів у рамках публічно-приватного партнерства, реалізації міжнародних проектів, зокрема організації різноманітних практик та стажувань для студентів та викладачів обох вишів у Польщі, Німеччині та інших країнах. Важливим на думку директора ІНЕМ є спільна участь вчених у виданні наукових посібників, підручників, монографій тощо.

Під час зустрічі Олег Кузьмін подарував бібліотеці Львівського інституту менеджменту підбірку економічної літератури, виданої ним та вченими Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, з питань менеджменту, економіки інноваційного підприємства, страхування тощо.