ІАПО Львівської політехніки організовує курси підвищення кваліфікації для геодезистів та землевпорядників

ІАПО Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Навчально-науковий інститут адміністрування та післядипломної освіти Національного університету «Львівська політехніка» у 2016 році проводитиме курси підвищення кваліфікації фахівців для виконання робіт з оцінки землі, геодезії та землеустрою.

Підвищення кваліфікації проводитиметься на базі профільних кафедр Львівської політехніки. До навчальних занять залучатимуть провідних професорів і доцентів кафедр Університету та висококваліфікованих спеціалістів виробництва.

Тривалість навчання – 2 тижні (72 ауд. години). Вартість навчання у 2016 року становитиме 3 948,00 грн. без ПДВ за одну особу.

Слухачам, які успішно завершили навчання та склали відповідний кваліфікаційний іспит, буде видано свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Договір про підвищення кваліфікації між Університетом та слухачем укладають після письмової заяви слухача. Заяви приймають електронною поштою за адресою ipdokursy@lp.edu.ua, факсом (032) 258 23 54 або листом на адресу: 70013, м. Львів, вул. Ст. Бандери, 12, Національний університет «Львівська політехніка», ННІ АПО.

Слухачі подають у деканат копії документів: диплома, паспорта, трудової книжки та довідки ДПА про присвоєння ідентифікаційного номера. Копії документів мають бути засвідчені у встановленому порядку.