ІАДУ провів зустріч із керівниками та адміністраторами Центрів надання адміністративних послуг громад Львівщини

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Скріншот з онлайн-заходу

17 травня 2023 року в онлайн-режимі відбулася профорієнтаційна зустріч із керівниками та адміністраторами Центрів надання адміністративних послуг громад Львівської області. У заході взяла участь Галина Тупісь – начальниця відділу розвитку надання адміністративних послуг управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної військової адміністрації та представники більшості ЦНАПів громад Львівщини.

Під час зустрічі директор Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки Любомир Пилипенко презентував напрацювання кафедр щодо підготовки публічних службовців, а також можливості, які відкриває для студентів Львівська політехніка.

Заступник директора ІАДУ Тарас Кіцак ознайомив з особливостями вступу на магістерські та бакалаврську програми Інституту, а також презентував програми підвищення кваліфікації публічних службовців та перспективи розширення їхнього спектру.

Зустріч організована з ініціативи асистента кафедри регіонального та місцевого розвитку ІАДУ Віти Гарбариніної, яка поділилася власним досвідом роботи у сфері надання адміністративних послуг та окреслила вагому роль професійного навчання для якісного виконання поставлених завдань.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленостей щодо спільного формування програм підвищення кваліфікації для адміністраторів ЦНАПів громад Львівщини та забезпечення підвищення рівня професійної компетентності службовців місцевого самоврядування.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу