Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: розробка, сертифікація та масштабування курсів англійської мови

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує, що Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» шукає організацію для реалізації грантового проєкту, спрямованого на розробку, сертифікацію та масштабування курсів професійної англійської мови для вибраних державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Цей конкурс спрямований на залучення заявок від потенційних грантоотримувачів для навчання до 2000 державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування з усієї України, окрім тимчасово окупованих територій та Кримського півострову. Перевагу в навчанні буде надано представникам 80 громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у 9 областях, де працює Проєкт (Львівська, Волинська, Полтавська, Рівненська, Одеська, Житомирська, Закарпатська, Чернігівська та Сумська області).

В підсумку реалізації грантів, наданих за цим конкурсом, має бути досягнуто таких цілей:

  • розробка, сертифікація та проведення курсів професійної англійської мови для вибраних державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування;
  • покращення володіння розмовною англійською мовою, навичок слухання, читання та письма у вибраних державних службовців і посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Час виконання гранту може становити приблизно 18 місяців.

12 вересня 2023 року з 15:00 співробітники Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проведуть онлайн-презентацію, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про конкурс. Ця онлайн-презентація може супроводжуватись перекладом мовою жестів.

Загальна сума фінансування в межах конкурсу становить до 500 000 доларів США у гривневому еквіваленті.

Заявки приймають до 17:00 28 вересня 2023 року.

Докладніше про грант