Гостем Центру міжнародної освіти Університету була координатор програми Erasmus+ Жешівської політехніки

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
пані Моніка Станіш

До Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» завітала координатор програми Erasmus+ відділу міжнародної співпраці Жешівської політехніки пані Моніка Станіш.

Метою дружнього візиту стало узгодження питань реалізації академічних обмінів студентами, аспірантами та викладачами у рамках програми Erasmus+ КА107.

Впродовж зустрічі польської гості з проректором із міжнародних зав’язків Львівської політехніки Олегом Матвійківим та керівником Центру міжнародної освіти Університету Наталією Гоц було обговорено питання організації двосторонньої академічної мобільності. Пані Станіш підкреслила зростання уваги європейського офісу Erasmus+ до виконання вимог Європейської комісії та зауважила, що виконання цих вимог щодо прозорості відбору кандидатів для участі в програмі Erasmus+ є запорукою розширення участі університетів України в академічних обмінах. Польська колега запропонувала взяти спільну участь в інших проектах програми Erasmus+ за актуальними напрямами співпраці.

Наші університети з нетерпінням чекають на рішення Європейської Комісії та Агентства Erasmus+ Польщі щодо оголошення результатів щодо надання стипендій Erasmus+ КА107 на 2019–2020 роки.