Голова Восьмого апеляційного адміністративного суду прочитав лекцію для студентів ІППО

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото з лекції

7 грудня 2023 року відбулася відкрита лекція на тему «Здійснення правосуддя Восьмим апеляційним адміністративним судом в умовах воєнного стану» для здобувачів вищої освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти, яку прочитав голова Восьмого апеляційного адміністративного суду Олег Заверуха.

Лектор розповів студентам про організаційну діяльність суду, з якими викликами зіткнувся апарат суду та судді під час воєнного стану, про історичну довідку щодо створення Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Восьмий апеляційний адміністративний суд здійснює перегляд рішень та ухвал, винесених у порядку Кодексу адміністративного судочинства України, місцевими адміністративними судами (місцевими загальними судами як адміністративними судами та окружними адміністративними судами), які перебувають у межах їхньої територіальної юрисдикції.

Здобувачі вищої освіти були зацікавлені та відкриті до дискусії, ставили запитання й дізнавалися про нові можливості стажування у Восьмому апеляційному адміністративному суді.

Щиро вдячні Олегу Богдановичу за цікаву та змістовну лекцію, сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції