Гід навчальними можливостями від SoftServe у Львівській політехніці

На часі медіа
фото новини

Softserve – це одна з найбільших ІТ-компаній України. Протягом останніх років компанія активно долучається до освітніх змін. На її рахунку вже декілька бакалаврських програм у львівських університетах, які були оновлені та вдосконалені ІТ-експертами. Зокрема, чотири такі програми діють у Львівській політехніці.

1.Програма «Системи штучного інтелекту»

Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Програма була запущена у 2017 році, університетом і компанією SoftServe спільно з низкою ІТ компаній Львівського ІТ Кластеру. На програмі компанія реалізувала підхід дуальної освіти – вже з третього курсу навчання усі практичні заняття студенти проходять у компанії, отримуючи одночасно і першу оплачувану роботу. Цього року програма випустила перших ІТ-спеціалістів, 20 з яких вже є працівниками SoftServe.

Деталі про програму: http://ai.lviv.ua/

2.Програма «Інтернет речей»

Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Національного університету «Львівська політехніка».

Програма була запущена компаніями Львівського ІТ Кластеру у 2016 році. SoftServe – одна з найактивніших компаній, яка долучилась як до модернізації програми навчання, так і до роботи зі студентами. Програма пропонує сучасне навчання, інноваційну ІоТ лабораторію для студентів, тісну співпрацю з експертами SoftServe упродовж навчання та можливості стажування в різних ІТ-компаніях Львова.

Деталі про програму: http://iot.lviv.ua/

3.Прикладна математика

Інститут прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

Оновлена програма навчання стартує цього року, до її розробки долучились експерти SoftServe. Програма включатиме оновлені дисципліни, мотиваційні лекції ІТ-фахівців, поглиблені технічні курси та також формат дуального навчання з третього курсу – роботу та практику в компанії.

Деталі про програму: http://amath.lp.edu.ua/

4.Програми з кібербезпеки

Кілька років тому компанії Львівського ІТ Кластеру та компанія SoftServe запустили бакалаврські програми у трьох університетах Львова – НУ «Львівська політехніка», ЛНУ ім. І.Франка та Львівський університет безпеки життєдіяльності. Програми готують спеціалістів з кібербезпеки та захисту даних. Студенти програм мають можливість проходити стажування в компанії та тісно співпрацювати з експертами та менторами SoftServe.

Деталі про програми: Кібербезпека в НУ «Львівська політехніка»