Ґрунтовна ІТ-освіта: бакалаврські програми Львівської політехніки та компанії SoftServe

За матеріалами порталу Освіта.ua
Заставка до матеріалу

Упродовж останніх кількох років Softserve активно долучається до освітніх змін. На рахунку компанії – 15 бакалаврських програм в українських університетах, які були оновлені та вдосконалені експертами компанії спільно з академіками. Серед них також програми з елементами дуального навчання, які дають змогу здобути найґрунтовніші практичні знання ще в університеті.

Портал Освіта.ua пропонує перелік спільних бакалаврських програм українських університетів та компанії SoftServe, які будуть корисними для тих, хто шукає себе в ІТ-сфері. Перелічені програми увібрали в себе максимум актуальної теорії, практику на реальних проєктах, менторство від експертів компанії та відкривають перспективи швидкого старту кар’єри в ІТ.

Програми у Національному університеті «Львівська політехніка»

Програма «Системи штучного інтелекту», Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій

Програма була запущена у 2017 році Університетом спільно із SoftServe та низкою ІТ-компаній Львівського ІТ Кластеру. На програмі компанія реалізувала підхід навчання з елементами дуальної освіти: з першого курсу студенти тісно працюватимуть з менторами з ІТ-індустрії та відвідуватимуть лекції і воркшопи, які допоможуть обрати свій технологічний напрямок, а з третього курсу навчання усі практичні заняття студенти виконуватимуть у компанії на прикладі реальних кейсів.

Докладніше про програму

Програма «Інтернет речей», Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології

Програма була створена Університетом спільно з компаніями Львівського ІТ Кластеру у 2016 році. SoftServe – одна з найактивніших компаній, яка долучилась як до модернізації програми навчання, так і до роботи зі студентами. Програма пропонує сучасне навчання, інноваційну ІоТ-лабораторію для студентів, тісну співпрацю з експертами SoftServe упродовж навчання та можливості стажування в ІТ-компаніях Львова.

Докладніше про програму

Програма «Прикладна математика та інформатика», Інститут прикладної математики та фундаментальних наук

Оновлена програма навчання стартувала три роки тому, до її розробки долучились експерти SoftServe. Програма включатиме оновлені дисципліни, мотиваційні лекції ІТ-фахівців, поглиблені технічні курси та елементи дуального навчання з третього курсу – роботу і практику в компанії.

Докладніше про програму

Програма «Кібербезпека», Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології

Кілька років тому компанії Львівського ІТ Кластеру та SoftServe запустили бакалаврські програми з кібербезпеки одразу в трьох університетах Львова – Національному університеті «Львівська політехніка», Львівському національному університеті імені Івана Франка та Львівському університеті безпеки життєдіяльності. Програми готують спеціалістів з кібербезпеки та захисту даних. Студенти програм мають можливість проходити стажування в компанії та тісно співпрацювати з експертами і менторами SoftServe.

Докладніше про програму

Повний текст матеріалу – на порталі Освіта.ua.