Гостем Tech StartUp School Львівської політехніки була доктор Ана М. Педрас із Кінгстонського університету

Tech StartUp School Львівської політехніки
доктор Ана М. Педрас в TSUS

13 травня 2019 року команда Tech Business School провела у стартап-школі Національного університету «Львівська політехніка» продуктивну та цікаву зустріч з доктором Аною М. Педрас, одним із лекторів нової бізнес-програми MBA у Львові, яка відкриває для учасників можливості підвищити кваліфікацію, покращити ефективність бізнесу, знайти нові ідеї, долучитись до спільноти професіоналів, комерціалізувати власний проект.

Доктор Ана М. Педрас є викладачем маркетингу в Кінгстонському університеті (Лондон). Спеціалізується на інноваціях, маркетингу та соціальній відповідальності бізнесу. Була інженером-програмістом у Westinghouse Signals у Великобританії, згодом працювала у Matra Communications у Парижі, де брала участь у розвитку загальноєвропейської стільникової мережі GSM. У компаніях Nortel Networks у США, Канаді та Великобританії була старшим менеджером з розвитку бізнесу та міжнародним директором з обліку в галузі фіксованого бездротового доступу та оптичних мереж. Зараз є також заступником голови Королівського авіаційного товариства у відділенні Хітроу.

А 16 травня Ана проведе в Tech StartUp School майстер-клас на тему інтерактивних інновацій у маркетингу в рамках бізнес-школи.