GlobalLogic оцінила популярність українських вишів серед фахівців компанії: Політехніка – на другому місці

За матеріалами сайту Mind.ua
фото ІТ-працівника в навушниках  з додатковими зображеннями

ІТ-компанія GlobalLogic оприлюднила список українських технічних закладів вищої освіти, з випускниками яких вона найчастіше співпрацювала.

Дані цього дослідження засвідчили, що близько 16% фахівців компанії – випускники Київського політехнічного інституту. Популярні серед ІТ-фахівців також Національний університет «Львівська політехніка» (понад 11,2% спеціалістів), Харківський національний університет радіоелектроніки (його випускниками є понад 6% інженерів компанії) та Київський національний університет імені Тараса Шевченка (близько 5% консультантів).

– Близько 10% наших інженерів в Україні – студенти або молоді фахівці, ми хочемо, щоб іще більше молодих інженерних талантів приєднувалися до компанії в майбутньому, – зазначив Ігор Бєда, керуючий директор GlobalLogic у Центральній та Східній Європі.

GlobalLogic – це міжнародна компанія, що надає послуги з розробки цифрових продуктів. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині в США, а 25 інжинірінгових і дизайн-центрів компанії розташовані по всьому світу й об’єднують понад 13 000 інженерів.

популярність Політехніки серед фахівців компанії