«Форум випускників: перезавантаження» або «Літо у Політехніці»

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Логотип «Форуму випускників»

«Форум випускників» у Львівській політехніці кілька років поспіль у першу суботу червня збирав в університеті політехніків різних поколінь. Карантинні обмеження змусили внести значні корективи у формат події та, зрештою, надихнули Політехніку на нові креативні ідеї.

― Цьогоріч ми запланували щорічному заходу дати нове дихання, тож упродовж літа в офлайн- та онлайн-форматах відбуватиметься низка подій у межах проєкту «Форум випускників: перезавантаження», ― розповідає координаторка групи зв’язків з випускниками відділу маркетингу Львівської політехніки Оксана Гордійчук.

Передовсім стартує онлайн-марафон спогадів політехніків, до якого можуть доєднатися усі, хто хоче творити спільну історію університету.

― Цікавими будуть фотографії студентських часів, зокрема з будівельних загонів, всяких поїздок, діяльності різних організацій, профкому, відпочинку в навчально-оздоровчих таборах тощо. Звичайно, особливо чекаємо на спогади про викладачів, які найбільше запам’яталися та їхні світлини. А також історії про родинні династії випускників Львівської політехніки, ― каже Оксана Гордійчук.

Усю інформацію надсилайте в повідомленнях на офіційну сторінку Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук чи на електронну пошту Центру комунікацій com.centre@lpnu.ua. Важливо зазначати рік, подію, зображену на світлині, факультет та, за можливості, прізвища й імена людей на фото. Світлини з описами після опрацювання розмістимо в розділі Медіабанку нашого університету.

Окрім цього у соціальних мережах Львівської політехніки започатковуємо рубрику #історії_політехніків. Це світлини та коротка інформація про знакових особистостей, які причетні до формування нашого університету ― тих, які й сьогодні працюють у Політехніці і тих, які відійшли.

Ще один напрям, який розвиватимемо в межах «Форуму випускників: перезавантаження» ― «Всі дороги ведуть до Alma Mater».

― Випускники часто хочуть побачитися зі своїми університетськими друзями, поспілкуватися, завітати на свою кафедру, знову пройтися місцями дорогими для них з юності. Та далеко не завжди знають, до кого звертатися в університеті, щоб організувати це. Тому ми пропонуємо допомогу у влаштуванні таких зустрічей в Політехніці, ― пояснила координаторка групи зв’язків з випускниками.

Також до друку готують вже черговий випуск журналу «Львівська політехніка» «Випускники», де будуть зібрані інтерв’ю з випускниками, які, завершивши наш університет, здобули успіх у тій чи іншій сфері діяльності.

Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників» Світлина з «Форуму випускників»