Фонд Віктора Пінчука презентував у Львівській політехніці свою стипендіальну програму «Завтра.UA»

Прес-служба Львівської політехніки
Фонд Віктора Пінчука презентував у Політехніці програму «Завтра.UA»

У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася презентація стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Це всеукраїнська програма підтримки талановитої молоді, що була заснована 11 років тому. Її місія – сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

З моменту започаткування Програми її стипендіатами стали понад 2500 студентів з 89 вітчизняних університетів, серед яких – майже 100 молодих львівських політехніків. Кілька років тому стипендію Фонду виборов Павло Гуськов.

– Оскільки кожен із нас брав участь у конкурсі одноосібно, то разом ми зустрілися вже по дорозі до Києва, взяли участь у щорічному молодіжному форумі «Нове покоління України: творимо завтра сьогодні», – розповідає Павло. – Цьому передувала підготовка і представлення наукової роботи, власних наукових статей. Потрібно було також довести свою громадську активність, пройти психологічний тест.

Перед учасниками цьогорічної презентації (а це були студенти Інституту права та психології та Інституту економіки і менеджменту) виступив колишній стипендіат Фонду Віктора Пінчука, викладач Львівського національного університету імені Івана Франка Віталій Чорненький. Промовець наголосив на тому, що ця Програма надає студентам – переможцям конкурсу реальну фінансову, експертну та інформаційну підтримку, створює додаткові можливості для їхнього професійного розвитку, продовження освіти і реалізації власних проектів.

Фонд Віктора Пінчука і Львівська політехніка 8 років тому уклали угоду про співпрацю, що надало цілеспрямованості роботі з підтримки талановитої молоді. До речі, загальний річний стипендійний фонд Програми становить понад 29 мільйонів гривень, а одна місячна стипендія на рік для студента сягає 1677 гривень.

Фонд Віктора Пінчука презентував у Політехніці програму «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука презентував у Політехніці програму «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука презентував у Політехніці програму «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука презентував у Політехніці програму «Завтра.UA»