Фахівці Львівської міської ради прочитали лекцію для студентів-фінансистів Університету

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Фото з відвідин ЛМР

6 листопада 2023 року студенти третього курсу кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки (спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок») у супроводі доцентів кафедри Ольги Коць і Марти Ливдар, викладача Олега Сергеєва та спеціаліста Ольги Чаус відвідали Львівську міську раду.

Юрій Ющик, головний спеціаліст відділу співпраці з міжнародними фінансовими організаціями управління інвестицій та проектів, прочитав студентам лекцію на тему «Залучення коштів Львівською міською радою для реалізації інфраструктурних, екологічних, транспортних та соціальних проектів». Тема викликала глибоке зацікавлення й дискусію як зі сторони студентів, так і викладачів кафедри фінансів.

Також до занять студентів доєдналася Наталія Томчук, провідна спеціалістка відділу навчання, стажування та практики управління персоналом, яка розповіла про можливості стажування і працевлаштування у Львівській міській раді для студентів.

Щиро дякуємо Львівській міській раді за багаторічну співпрацю, активне залучення до навчання студентів та їхнє подальше працевлаштування!

Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР