Фахівці Американської ради з міжнародної освіти й Освітнього центру ВРУ побували у Львівській політехніці

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Під час свого візиту до нашого Університету фахівці Освітнього центру Верховної Ради України зустрілися зі студентами кафедри політології та міжнародних відносин і організували їм інтерактивний тренінг. У тренінгу взяли участь ті, що навчаються на першому, другому й третьому курсах спеціальності «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Спікерка заходу, очільниця Освітнього центру ВРУ Олена Костинюк, розповіла про особливості роботи парламенту, зокрема в умовах воєнного стану, згадала про найсуттєвіші події з його діяльності останніми роками тощо.

Після жвавої лекції, що більше скидалася на діалог, студенти поділилися на команди, кожна з яких отримала своє завдання роботи в одному з комітетів і за певний час представила свої рішення.

На думку викладача кафедри ПМВ, професора Миколи Бучина, цей захід корисний тим, що студенти мали нагоду на практичному занятті втілити знання, здобуті на лекціях, і таким чином збагнути, як працює законодавчий орган України.

Співорганізатором цього тренінгу є Американська рада з міжнародної освіти, представники якої теж були на інтерактивному занятті й поспілкувалися зі студентами-міжнародниками нашого університету.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці