ELeobike від львівського політехніка – один із найкращих електровелосипедів українських виробників

За матеріалами сайту #ШоТам
Електровелосипед ELeobike

Українські ентузіасти створюють електровелосипеди та електросамокати, які здатні долати 400 км, швидко заряджаються та ще й б’ють світові рекорди. А ще наш екологічний транспорт відомий далеко за межами країни. Тому, якщо ви й досі вважаєте, що екотранспорт – це щось за межами фантастики, то сайт #ШоТам пропонує ознайомитися з українськими брендами. Вони виготовляють круті електросамокати й електровелосипеди.

  1. Електросамокат від Moveone
  2. Mstislav kustom studio – круті електросамокати з Сум
  3. ELeobike – електровелосипеди від львівського студента
  4. Триколісні електровелосипеди від Delfast
  5. Електровелосипед, який розганяється до 100 км/год, від ЕLEEK

ELeobike – електровелосипеди від львівського студента

Студент Львівської політехніки Сергій Давидов самотужки зібрав електровелосипед. Хлопець обожнював кататись на велосипеді, але втомився крутити педалі. Тому вирішив переобладнати власний велосипед на електротранспорт. Його винахід на рівній дорозі проїжджає 25–30 км, якщо ж допомагати педалями – можна сягнути й 50 км. А якщо поставити потужніший мотор, то велосипед перетвориться на електроскутер зі швидкістю 55 км/год.

Сергій разом із товаришем створив свій стартап – Eleobike. Основна концепція полягає в переобладнанні звичайних велосипедів в електричні. Хлопці проводять опитування своїх клієнтів, на основі якого підбирають компоненти до електробайка: електромотор, акумуляторну батарею та інші елементи системи.

Зараз йде активна розробка нової розумної системи управління велосипедів, що дасть змогу зробити його більш технологічним та менш вразливим до можливої крадіжки.

Зараз хлопці активно розвивають свій стартап, доробляють перші замовлення та публікують результати у соціальних мережах. Кожен охочий може замовити в ELeobike переобладнання звичайного велосипеда в електротранспорт.
 

Докладніше – у матеріалі П’ять українських виробників електросамокатів та електровелосипедів на сайті #ШоТам.

Електровелосипед ELeobike