Експерти Проєктного офісу Університету провели вебінар «Eraзмус+ KA2: можливості для ЗВО у 2024 році»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Експерти Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка» 14 грудня 2023 року провели інформаційний семінар «Еразмус+ Ключовий напрям 2: можливості для закладів вищої освіти у 2024 році». Оскільки на території області тривала повітряна тривога, заради безпеки учасників захід було перенесено в онлайн.

Незважаючи на динамічну зміну формату проведення, до інформаційного вебінару долучилися близько 40 працівників Львівської політехніки з різних інститутів і кафедр.

На початку вебінару керівник Проєктного офісу, к.т.н., доцент Назарій Андрущак розповів про основну діяльність, послуги та консультації, які надає цей підрозділ Університету.

Головним спікером заходу була провідна фахівчиня Проєктного офісу, к.і.н. Віта Горак, яка повідомила багато цікавої та корисної інформації про грантові можливості програми Erasmus+ (Ключовий напрям 2) на 2024 рік. Вона здійснила загальний огляд конкурсів:

  • «Партнерства співпраці у сфері вищої освіти» (KA220-HED);
  • «Партнерства співпраці у сфері освіти дорослих» (KA220-ADU);
  • «Партнерства співпраці у сфері молоді» (KA220-YOU);
  • «Розвиток потенціалу у сфері вищої освіти» (CBHE);
  • «Розвиток потенціалу у сфері молоді» (CBY).

Крім того, лекторка наголосила на основних вимогах до участі в конкурсах програми Ключового напряму 2 програми Еразмус+. Особливу увагу було приділено питанням пошуку грантів і партнерів, а також основним аспектам подання аплікаційної заявки на грант.

У другій половині вебінару працівники Університету взяли активну участь в обговоренні. Основні питання, які цікавили слухачів, стосувалися вимог до учасників і партнерів Еразмус+. Також присутніх дуже зацікавив досвід Львівської політехніки у грантовій діяльності програми.

Організатори вдячні учасникам за готовність навчатися грантовій діяльності та бути в курсі нових можливостей для подання проєктів і бажають нових перемог!

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару