Директорка з управління персоналом «Кредобанку» прочитала гостьову лекцію для студентів-фінансистів ІППТ

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

12 квітня 2023 року директорка департаменту управління персоналом АТ «Кредобанк» Олена Скиба прочитала гостьову онлайн-лекцію для студентів-фінансистів Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки. Тема лекції – «Шлях до успішної кар’єри – незалежний погляд HR-директора».

Досвідчена HR-директор поділилась зі студентами своїм власним досвідом кар’єрного шляху до успіху, розказала про особливості підбору й управлінням персоналом в сучасних умовах, а також звернула увагу студентів на важливість володіння іноземною мовою та належного рівня фінансової грамотності.

Активними учасниками гостьової лекції були студенти груп ФБСС-13, ФБМС-32 та МКМС-32, а також доцентка Ореста Щербан.

Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки.

Докладніше – на сторінці кафедри фінансів, обліку та аналізу у соцмережі Фейсбук.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції