Директора Інституту архітектури та дизайну Богдана Черкеса нагороджено відзнакою «Золотий герб міста Львова»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Фото із вручення нагороди

Днями 70-річчя відзначив Богдан Черкес – доктор архітектури, професор, директор Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка». 23 травня на засіданні Вченої ради Університету міський голова Львова Андрій Садовий подякував Богдану Черкесу за його внесок у розвиток міста і вручив відзнаку «Золотий герб міста Львова».

«За все своє існування Політехніка завжди була джерелом інновацій. В останні роки у Львові маємо ряд позитивних кроків з точки зору інновацій в архітектурі. І ці кроки роблять в тому числі і вихованці пана Черкеса. І сьогодні я маю особливу місію – від громади Львова вручити Вам особливу відзнаку – Золотий герб міста Львова», – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Богдан Черкес наголосив, що для нього «немає важливішого завдання в житті, ніж служити Львову та Львівській політехніці».

До слова, відзнаку «Золотий герб міста Львова» вручають тим людям, які своєю сумлінною працею зробили особливий внесок у розвиток і життя міста Львова.

Інформаційна довідка

Богдан Черкес – український науковець. Доктор архітектури, професор, директор Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка», академік Академії архітектури України і Саксонської академії мистецтв, професор Віденського і Дармштадтського технічних університетів, член Міжнародної ради з охорони пам’яток та історичних місць (ICOMOS).