Двоє студенток кафедри ПМВ завершують навчання за програмою Erasmus+ КА1 у Вроцлавському університеті

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з навчання у Польщі

З 1 жовтня 2023 року до 19 лютого 2024 року двоє студенток освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки, Анастасія Безкопильна (МВ-31) та Дар’я Бурій (МВ-32), проходять навчання на факультеті соціальних наук у Вроцлавському університеті (м. Вроцлав, Республіка Польща) за програмою Erasmus+ КА1. Дівчата впродовж семестру відвідували заняття з міжнародних відносин, працювали в команді з іншими іноземними студентами, обмінювались досвідом.

Анастасія Безкопильна розповіла, що навчання у Вроцлаві стало для неї справді неймовірним досвідом та відкрило багато можливостей. Знайомство з новими людьми з різних куточків світу, навчальні заняття, які проходили англійською мовою, робота в командах, підтримка викладачів – усе це стало для неї по-справжньому особливим і розширило кругозір та сприйняття міжнародної співпраці. Кожен день приносив щось нове, відкривав можливості для саморозвитку. Також Анастасія розповіла, що приєдналася до оркестру іноземних студентів університету і мала змогу виступити на передріздвяному концерті.

Дар’я Бурій зазначила, що Erasmus+ мобільність у Вроцлавському університеті дала їй можливість отримати нові знання, побачити нові методи викладання, завести нові знайомства – це лише невелика частина того, що вона отримала під перебування у Вроцлаві. Дівчина дізналася багато нової та цікавої для себе інформації, мала змогу подорожувати й відкривати нові можливості. Дар’я дуже задоволена Erasmus+ мобільністю та заохочує інших не втрачати свого шансу, брати участь у міжнародних конкурсах і перемагати.

Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі Фото з навчання у Польщі