Дві команди учасників StartUp Прориву візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського фестивалю інновацій 2019

Tech StartUp School Львівської політехніки
TSUS

Минулої осені у Львові було проведено масштабний проект від стартап-школи Національного університету «Львівська політехніка» під назвою StartUp Прорив, який зібрав стартаперів та інноваторів, успішних підприємців, інвесторів, представників великих технологічних корпорацій і представників влади. Під час проекту було презентовано близько півсотні стартапів. Презентували не тільки вже готові стартапи, які потребували лише інвестицій для запуску, а також і ті, які були створені під час навчального курсу StartUp Прориву.

Переможцями StartUp Прориву було обрано 10 найцікавіших та найоригінальніших стартапів. До їхнього числа увійшли проекти Lingart та Plerdy, які нещодавно відібрали для участі у фіналі Всеукраїнського фестивалю інновацій 2019.

  • Lingart – це онлайн-платформа для багатомовних інтерактивних аудіо-книг. Ця платформа може спростити вибір між електронними та звуковими книгами. Діяльність полягає в тому, щоб зібрати якомога більше книг на платформі й зробити кожну з них доступною для читання та прослуховування через синхронізацію тексту і звуку.
  • Plerdy – це багатофункціональний SaaS-продукт для вдосконалення конверсії на сайтах. Інструменти Plerdy допомагають маркетологам удосконалювати лінію продажів і покращувати показники конверсії на сайтах. За допомогою карти кліків можна бачити поведінку користувачів на сторінках сайту.

Щорічний Всеукраїнський фестиваль інновацій відбудеться 14–16 травня 2019 року. Метою заходу є розвиток культури академічного підприємництва, популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх проектів.