Дружно працюємо на перемогу: хмельницькі політехніки вже пів року готують сухі страви для захисників України

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України

Волонтерська діяльність у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» має свої давні традиції. З початку повномасштабного вторгнення російських військ вона ні на мить не припиняється, а стає ще більш динамічною та різноманітною. Новою її формою стало приготування сухих страв для наших захисників. Уже більш ніж пів року щодня, без вихідних, у бібліотеці навчального закладу триває процес сушіння зелені та овочів, ягід та фруктів.

Першими «потужностями» стала домашня побутова техніка багатьох родин політехніків. За 6 місяців безперервної роботи вона вичерпує свій ресурс, тож потребує заміни. І ця заміна відбувається!

7 вересня в коледжі проведено благодійний забіг «На честь героїв». Ініціатором заходу був студентський актив відділення інженерної механіки. За сприяння завідувача відділення Олексія Матвєєва та завдяки організаційній підтримці викладачів циклової комісії фізичного виховання понад сотня політехніків взяла участь у змаганнях. До студентів-механіків долучились їхні колеги-автомобілісти й викладачі коледжу. За зібрані кошти придбано нову велику сушарку. Крім того, ще й залишилось на смаколики для наших захисників!

Цього ж дня до волонтерської акції долучилась циклова комісія природничо-математичних дисциплін. Педагоги зібрали кошти і придбали таку саму велику потужну машину для сушіння. Ще й як фізики-теоретики провели бібліотекарям інструктаж щодо правильного користування подібною технікою.

Ще одна велика сушарка надійшла на волонтерську службу коледжу наступного дня. Подарунок принесли представники відділення автомобільного транспорту, груп АТ-191 та АТ-192. Хлопці додали ще й дощечки для нарізки овочів і смаколики для наших захисників.

Разом переможемо!

Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України Хмельницькі політехніки допомагають захисникам України