Доцентка кафедри ТТ презентувала результати реалізації проєкту EE4CES на міжнародному симпозіумі в Польщі

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Фото із симпозіуму

Учасниця команди проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне «Концепція екосистемних послуг: європейський досвід» (EE4CES) Христина Барвінська, к.т.н., доцентка кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки, презентувала результати реалізації проєкту на Міжнародному науковому симпозіумі «Роль університету та досліджень для сталого розвитку регіону», що проходив для учасників Балтійської університетської програми (BUP) у Технічному університеті Білостока 21–23 квітня 2024 року.

Пані Христина виступила з доповіддю «Вплив транспорту на екосистему міста», де підкреслила негативний вплив не тільки транспорту, але й військових дій в Україні як на її транспортну, так і екологічну систему.

Учасниками Симпозіуму були представники навчальних закладів України та країн Європи (близько 30 осіб). На постерну сесію також запросили і студентів приймаючого університету, які долучилися до обговорення проблеми екоциду в Україні та світі.

Обмін досвідом на міжнародних наукових та освітніх заходах – це завжди нові ідеї, бачення і майбутня співпраця, а також можливість запрезентувати результати реалізації проєктів, які супроводжуються фінансуванням Програми Еразмус+.

Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму