Доцентка кафедри ТПК провела семінар для учнів «Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста»

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Фото із семінару

«Відкрий свої здібності та можливості: все про професію юриста» – саме з такою назвою 7 грудня для учнів 10 класу Ліцею № 8 Львівської міської ради кафедра теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки провела семінар про зміст, статус на ринку праці, рівні освіти, перспективи працевлаштування особи після здобуття вищої юридичної освіти.

Доцентка кафедри, к.ю.н. Ірина Андрусяк акцентувала на важливості вибору майбутньої професії. Основною тезою заходу було те, що якщо людина не розуміє, навіщо і заради чого ходить на роботу, – на неї чекає розчарування у будь-якій посаді, компанії і професії. І навпаки: той, хто усвідомлює користь від своєї роботи для себе й інших, почувається набагато щасливішим і впевненішим.

Після завершення зустрічі учні отримали відповіді на запитання, які виникли після заслуханої інформації. Роздано інформаційно-ілюстровані матеріали, в яких подано основні відомості про умови вступу до Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Фото із семінару Фото із семінару