Доцентка кафедри ТБСФБ відвідала Університет Дю-Мен та міжнародну виставку

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з візиту

5–11 грудня 2022 року на запрошення французької сторони доцентка кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Олена Федорова відвідала Університет Дю-Мен (Ле-Ман, Франція), з яким Львівська політехніка має тривалі академічні стосунки.

Під час візиту Олена Федорова обговорила з французькими колегами підписання угоди в рамках двосторонніх обмінів та співпраці між університетами щодо всіх видів академічної мобільності у рамках програми Еразмус+ для студентів, аспірантів і викладачів, а також відвідала наукову CNRS-лабораторію Інституту молекул та матеріалів Університету Дю-Мен.

У рамках візиту представниця Львівської політехніки також взяла участь у Міжнародній виставці Vrac Tech – «Світ без упакувань», сектор «Фармація, косметологія» (6–8 грудня, виставковий центр м. Ле-Ман), де ознайомилася з найсучаснішими світовими тенденціями та рішеннями щодо упакування під час зберігання, транспортування, виробничих процесів, логістики й пакування.

Фото з візиту Фото з візиту Фото з візиту Фото з візиту