Доцентка ІАРД здобула Премію Національної спілки архітекторів за реконструкцію Площі Коліївщини у Львові

Національна спілка архітекторів України
Реконструкція Площі Коліївщини у Львові

29 жовтня 2021 року в Центральному будинку архітектора у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів огляду-конкурсу «Премія Національної спілки архітекторів України».

На розгляд журі огляду-конкурсу подано близько 200 робіт з різних регіонів України. За підсумками розгляду, обговорення й аналізу поданих робіт журі оголосило переможців.

Зокрема, у номінації «Ландшафтна архітектура» (реалізація) дипломами лауреатів нагороджено команду науково-виробничої фірми Urbanideas/Рутенія у складі Ольги Криворучко, Олександра Гуцуляка та Анастасії Гапанович за реконструкцію Площі Коліївщини у Львові.

Варто зазначити, що Ольга Криворучко – відома львівська урбаністка та архітекторка, доцентка кафедри архітектурного проєктування та інженерії Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка».

Докладніше – на сайті Національної спілки архітекторів України.

До речі, це не перша перемога представниці Львівської політехніки у цьогорічних конкурсах. Зокрема, два проєкти Ольги Криворучко здобули Національну премію з ландшафтної архітектури та садового дизайну.

Заставка до премії Проєкт реконструкції Площі Коліївщини у Львові Реконструкція Площі Коліївщини у Львові Проєкт реконструкції Площі Коліївщини у Львові Проєкт реконструкції Площі Коліївщини у Львові Проєкт реконструкції Площі Коліївщини у Львові