Доцент кафедри ЗМД Львівської політехніки взяв участь у форумі «Samsung Business to Business»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
форум «Samsung Business to Business»

23 березня 2018 року у Львові відбувся форум «Samsung Business to Business» під патронатом Samsung Electronics – світового лідера у сфері виробництва напівпровідників, телекомунікаційного та цифрового медіаобладнання, а також технологій цифрової конвергенції, що входить до південнокорейської транснаціональної компанії-конгломерату Samsung Group. До заходу долучився і доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Андрій Завербний.

Під час форуму було розглянуто проблеми і перспективи співпраці між зарубіжними та українськими бізнес-партнерами. Зокрема, докладно обговорено обмін товарами, послугами та інформацією між компаніями, який не передбачає безпосереднього залучення кінцевого фізичного споживача товару чи послуги. Вивчали також переваги «Business to Business» (B2B) для українських підприємств в умовах євроінтеграції. Завдяки своєму практичному характеру семінар включав вироблення пропозицій щодо застосування «Business to Business» як у Львівській області, так і в Україні загалом.

На форумі було представлено успішно реалізовані проекти «Business to Business» в Україні та Молдові, наведено інноваційні рішення візуалізації від Samsung Electronics, а також охарактеризовано технічний супровід та підтримка відповідних проектів.

Слухачі отримали фахові відповіді від експертів – Юрія Тараганського (керівника групи «B2B Samsung»), Сергія Дорофєєва (менеджера з продажу «B2B Samsung») та Віталія Хижняка (продукт-менеджера з рішень візуалізації) за тематикою форуму.

форум «Samsung Business to Business» форум «Samsung Business to Business» форум «Samsung Business to Business» форум «Samsung Business to Business»