Доцент кафедри кримінального права і процесу взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології

Кафедра КПП Львівської політехніки
Михайло Гузела на Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології

На запрошення ректора Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах (Польща) доцент кафедри кримінального права і процесу Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», кандидат юридичних наук, доцент Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології, який був організований Інститутом правових наук і безпеки Вищої школи управління охороною праці у Катовіцах і проходив 11–13 грудня 2019 року.

Метою симпозіуму стала популяризація поглибленого вивчення і дослідження проблем криміналістики та кримінології юристами, зокрема науковцями та практичними працівниками, у сфері досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень, а також популяризація різних форм освіти у сфері кримінального процесу, криміналістики, кримінології, юридичної психології, поширення інноваційних досягнень криміналістики та закордонного позитивного досвіду в цій галузі. У Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології взяли участь як науковці, так і практичні працівники сфери судової та правоохоронної діяльності Польщі, Чехії, Словаччини та України.

Доцент М.В. Гузела взяв активну участь у цьому симпозіумі. Він ознайомився з позитивним досвідом Польщі стосовно інноваційного розвитку криміналістики на її теренах, відвідав сучасні криміналістичні лабораторії Сілезії в місті Катовіце, дізнався про можливості застосування поліграфа («детектора брехні») в процесі проведення досудового розслідування за КПК Республіки Польща та побував у сучасній лабораторії для проведення поліграфних перевірок. Також представник Львівської політехніки виступив на симпозіумі з доповіддю «Інноваційні методи криміналістики в Україні та проблема застосування поліграфа в кримінальному провадженні».

Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології Михайло Гузела взяв участь у Сілезькому симпозіумі криміналістики і кримінології