Доцент ІАРХ прочитає лекцію та проведе майстер-клас у рамках ІІ Міжнародного мистецького лекторіуму

За матеріалами сайту Львівської міської ради
фарби

25−29 січня 2019 року відбудеться ІІ Міжнародний мистецький лекторіум в рамках проекту «Watercolor Week Workshop 2019» (м. Львів, Україна). Організатори – Львівська міська громадська організація «Львівське товариство шанувальників мистецтва» та українське відділення міжнародного акварельного товариства IWS.

Важливою складовою проекту «Тижня акварельної майстерності 2019» у Львові є проведення великого освітнього циклу, що включає презентацію міжнародної виставки акварельних робіт, майстер-класи, лекторії та круглі столи. В освітній програмі беруть участь вітчизняні та зарубіжні фахівці – художники-акварелісти, викладачі, критики, мистецтвознавці, представники засобів масової інформації та студенти. Учасники Міжнародного мистецького лекторіуму мають можливість ознайомитись з чудовими зимовими краєвидами та пам’ятками архітектури міста Львова, взяти участь у проведенні майстер-класів від провідних професіоналів акварелі Албанії, Польщі, Чеської республіки та України, а також прослухати цикл лекцій від досвідчених викладачів Львівської академії мистецтв, Національного університету «Львівська політехніка» та Української академії друкарства.

Зокрема, учасники зможуть прослухати лекцію та взяти участь у майстер-класі від Ігоря Юрченка – доцента кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури Національного університету «Львівська політехніка», члена Спілки дизайнерів України, члена національної Спілки художників України, члена львівської Спілки критиків та істориків мистецтва. Ці заходи відбудуться 26 січня 2019 року за адресою: вул. Рилєєва, 9/6, Галерея «Власна Стріха». Початок лекції о 10:00, майстер-класу – о 14:00.