Політехніка домовилася про спільні навчальні програми з канадськими освітніми закладами для студентів-іноземців

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
канадські освітяни

14 серпня у Львівській політехніці відбулася зустріч ректора університету професора Юрія Бобала з генеральним директором Canada College Сайрусом Шайні та представником Royal Bank Canada Ярком Головком.

У межах обговорення про можливості для налагодження і розвитку співпраці між Політехнікою та освітніми закладами Канади виникло кілька цікавих пропозицій з боку канадських гостей, зокрема, про залучення іноземних студентів та спільних навчальних програм.

Пан Сайрус Шайні з-поміж іншого запропонував за рахунок його фірми провести кількамісячне стажування для викладачів, які будуть задіяні в цих програмах. Канадську сторону цікавить підготовка студентів-іноземців за програмами декількох напрямів, серед яких ІТ, управління, соціальна робота, а також педагогіка.

В обговоренні взяли участь керівниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц, а також директорка Міжнародного інституту освіти, культури і зв’язків з діаспорою Ірина Ключковська.

Надалі домовилися провести кілька зустрічей, щоб обговорити конкретні кроки для можливого запровадження і реалізації цих програм у Львівській політехніці.

обговорення спільних навчальних програм з канадськими освітніми закладами для студентів-іноземців обговорення спільних навчальних програм з канадськими освітніми закладами для студентів-іноземців обговорення спільних навчальних програм з канадськими освітніми закладами для студентів-іноземців обговорення спільних навчальних програм з канадськими освітніми закладами для студентів-іноземців