Докторант кафедри органічної хімії отримав грант від Австрійської служби академічного обміну

Кафедра ОХ Львівської політехніки
Johannes Kepler University Linz

Докторант кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Стецишин отримав грант від OeAD (Австрійської служби академічного обміну) та успішно провів двотижневі наукові дослідження в Інституті полімерних наук Лінцського університету імені Йоганнеса Кеплера (Institut für Polymerwissenschaften Johannes Kepler Universität Linz, JKU).

Докторант проводив наукові дослідження за темою «Формування та властивості полімер-неорганічних нанокомпозитів» згідно з планом, розробленим у співпраці з науковим консультантом професором С.А. Вороновим. Отримані результати стануть основою одного з розділів докторської дисертації Юрія Стецишина і сприятимуть розвитку подальшої співпраці між Національним університетом «Львівська політехніка» та Лінцським університетом імені Йоганнеса Кеплера.

Лінцський університет, заснований у 1674 році та відновлений у 1966-му, – державний університет, найбільший навчальний заклад у федеративній землі Верхня Австрія, а також провідний дослідницький центр Європи, в якому навчається близько 20 тисяч студентів. Університет розташований у мальовничому місті Лінц, яке лежить на обох берегах Дунаю, за доброї видимості з вікон університету видно вершини Альп.

Інститут полімерних наук Лінцського університету імені Йоганнеса Кеплера