Доктор Леся Сандіг-Предзимірська з Німеччини прочитала курс відкритих лекцій на кафедрі ТОП

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото з лекції

Впродовж тижня, з 13 до 17 травня 2024 року, на кафедрі технології органічних продуктів прочитала курс відкритих лекцій для студентів, аспірантів та працівників Інституту хімії та хімічних технологій керівниця наукової групи Інституту кольорової металургії і чистих матеріалів Технічного університету «Фрайберзька гірнича академія» (м. Фрайберг, Німеччина) доктор Леся Сандіг-Предзимірська.

В рамках програми «Гостьовий лектор» було проведено п’ятиденний курс ознайомлення студентів та аспірантів зі специфікою роботи науковців і студентів у Технічному університеті «Фрайберзька гірнича академія» та прочитано короткий курс «Нові стійкі каталітичні матеріали».

Леся Сандіг-Предзимірська ознайомила присутніх із тематикою наукових проєктів їхньої наукової групи, висвітлила досягнення в галузі каталітичних матеріалів для водневої промисловості, наочно продемонструвала виробництво ефективних каталізаторів для практичного застосування в електролізерах від лабораторного до напівпромислового масштабу, досягнення у переробці та регенерації каталітичних матеріалів.

Також гостя відвідала кафедру технології органічних продуктів, ознайомилася з її освітньою та науково-дослідною діяльністю, обговорила можливості спільних наукових проєктів.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції