Добірка найкращих онлайн-сервісів для перегляду кінофільмів

Центр комунікацій Львівської політехніки
онлайн-кіно

Дні проведені на самоізоляції перетворились в рутину? Набридло щодня виконувати одноманітну роботу? Тож, якщо ви шукаєте спосіб знайти дійсно цікаву розвагу не залишаючи своєї домівки, влаштуйте сімейний кіновечір. Ми подбали, щоб кожен зміг відшукати для себе те, що йому сподобається. Скористатись нашою підбіркою онлайн-сервісів для легального перегляду кіно можуть усі. Тому захопіть з собою смаколики та хороший настрій.

Takflix

Це вітчизняний, стрімінговий сервіс для легального перегляду нового українського кіно. Платформа працює у пілотному режимі і випускає щомісяця один новий фільм. Відбір відбувається серед авторських та незалежних кінострічок останніх років. Середня вартість тижневої підписки на сервіс становить 60грн. Наразі на платформі можна переглянути такі стрічки: «Гуцулка Ксеня» Олени Дем’яненко знятий за мотивами оперети Ярослава Барнича,«Коли падають дерева» Марисі Нікітюк, «Вулкан» Романа Бондарчука – неодноразовий переможець, відзначений низкою премій міжнародних кінофестивалів, «Заповідник Асканія», «Співає ІФТКЕ» – документальний фільм Надії Парфан про хор Івано-Франківськтеплокомуненерго, «2020. Безлюдна країна» Корнія Грицюка, перша представлена антиутопія про те, як усі українці виїхали до інших країн. Дія стрічки відбувається в уявному 2020 році, коли Україну охоплює хвиля масової міграції і залишається всього 8 людей.

Джарвіс

Професійний асистент з вибору фільмів на будь-який смак. Сервіс дозволяє дивитись стрічки найвищої якості в українській озвучці. Ви можете обирати мову субтитрів та кіно,яке відображає ваш настрій. Також ви маєте нагоду налаштувати розширений пошук фільмів про кохання, жахів, фентезі, сумних мелодрам та комедій. Швидка реєстрація дозволяє коментувати та оцінювати стрічки. Якщо ж вам складно обрати між багатьма запропонованими варіантами, то можливо «відкласти вподобане на потім». Сайт автоматично зберігає історію ваших пошукових запитів. На даний момент платформа налічує понад 10 тис. стрічок. У випадку, коли Джарвіс не знайде фільм який ви шукаєте, він перенаправить запит на пошук у Google. Для більшої зручності користувачів Джарвіс інтегрується з найпопулярнішими сервісами: Megogo, Youtube, Vimeo.

Артхаус Трафік

Як щодо фільмів не для широкого загалу?Сервіс першого українського дистриб’ютора арт-кіно стане для вас незамінним провідником у світ любителів авторського кінематографу. Головна мета сервісу – створення та популяризація вітчизняної кінопродукції. Як зазначають на офіційному сайті, Артхаус Трафік єдиний кінодистриб’ютор в Україні, який цілеспрямовано й послідовно займається прокатом нестандартного, важкого та ризикованого в комерційному плані кіно. Більшість стрічок озвучено українською мовою. Слідкувати за усіма оновленнями сайту можна у рубриці «Новини». Шедеври кінематографу доступні кожному абсолютно безкоштовно.

Moviestape

Україномовний сайт,що вміщує усі кіноновини, огляди, трейлери, номінації, рейтинги Оскар, IMDb та найкращі фільми та серіали світу. У рубриці «Про кіно» ви знайдете анонси фільмів, інтерв’ю зірок та новини. На сайті представлено такі кінорейтинги: топ-10 фільмів, топ-10сіріалів, топ-10мультфільмів, IMDb Top 250, кращі 50 фільмів, кращі 50 серіалів, кращі 50 мультфільмів, володарі премії Оскар. Скористайтесь пошуком, якщо хочете знайти дійсно щось цікаве для вечірнього перегляду. Серед мінусів платформи:відсутність особистого кабінету, завантаження фільмів.

UA-Cinema

Зручний портал для перегляду кіно онлайн без жодної реєстрації. Все просто та зручно. Для любителів світу Disney та Marvel підготували тематичні підбірки. Є чим потішити і любителів закордонних теле-шоу. В окремому розділі зібрані найкращі світові реаліті з перекладом. Для обізнаного глядача на сайті створено добірки найкращих стрічок з прокату 2020 року, прем’єр та новинок фільмів доступних в українській озвучці. Голосуючи за свою улюблену стрічку,ви піднімаєте її рейтинг. Єдиний мінус,що не усі фільми підтримуються у форматі HD. Та багатотисячна бібліотека не залишить вам часу на смуток.

Kino-Teatr.ua

Якщо ви не йдете в кіно,то воно йде до вас. Вмикайте на своєму пристрої українські фільми найвищої якості. Для глядачів доступні афіші прем’єр, вибір жанру, спеціальні конкурси та рейтинги. Також ви можете спробувати себе у ролі кінокритика та написати власну рецензію або ж прочитати відгуки від інших користувачів. Про новинки фільмів можливо дізнатись на головній сторінці сайту та у соціальних мережах Twitter, Facebook, Cinecura.

Тож запасайтесь поп-корном та занурюйтесь у світ кіно онлайн. Щоб почати дивитися фільми та розширювати кругозір не потрібно більше купувати квитків чи оформлювати платні підписки. Залишайтесь дома!