До Львівської політехніки завітали ліцеїсти Нетішинського академічного ліцею Хмельниччини

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з екскурсії

21 грудня 2023 року, напередодні Різдвяних свят, до Львова завітали одинадцятикласники Нетішинського академічного ліцею Хмельницької області. Цей освітній заклад належить до кращих як міста Нетішина, так і Хмельниччини загалом.

11-А клас – математичного профілю. Серед цих дітей – цьогорічні переможці міських олімпіад із математики, фізики, інформатики, української мови, економіки, біології, астрономії. На цей час учні готуються до обласного етапу олімпіад. Є й учасники Малої академії наук. Минулого року одна ліцеїстка стала призеркою Всеукраїнського конкурсу-захисту дослідницьких робіт, отримує стипендію Президента України.

Приємно було дізнатись, що учнів цікавить не тільки місцевий колорит та передсвяткова атмосфера, але й можливість продовжити своє навчання у Національному університеті «Львівська політехніка». Тому працівники Університету організували та провели для учнів екскурсію головним корпусом. Зокрема, діти відвідали Актову залу з картинами Матейка, залу Захарієвича, а також – Музей історії Львівської політехніки.

Також учням подарували «Довідник абітурієнта», в якому повною мірою висвітлено інформацію про освітні послуги Національного університету «Львівська політехніка».

Оксана Калабська, мати ліцеїстки Віолетти, подякувала усім організаторам заходу, а також повідомила, що ця екскурсія переконала її доньку, що варто вступати саме до Львівської політехніки.

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації запрошує також учнів та педагогів усіх інших закладів шкільної, професійної, професійно-технічної та фахової передвищої освіти завітати до нашого Університету!

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії