До Хмельницького політехнічного коледжу завітали воїни 8 окремого полку спеціального призначення ЗСУ

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з відвідин коледжу

Хмельницькі політехніки з величезною повагою ставляться до наших захисників і підтримують дружні стосунки з 8 окремим полком спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України, що дислокується у місті. Вітаючи особовий склад полку з Днем Збройних сил України, директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» Вадим Овчарук висловив подяку нашим захисникам за високий професіоналізм, патріотизм, мужність і самовіддане виконання службового обов’язку.

Від колективу навчального закладу Вадим Володимирович подарував захисникам бензиновий генератор струму. До вітань приєднались і три сотні майбутніх інженерів, сьогодні студентів відділення інженерної механіки. Вони зібрали кошти, закупили безконтактні термометри й завітали до військовослужбовців легендарного полку, висловили щирі слова вдячності та презентувати їм свої подарунки.

15 грудня спецпризначенці здійснили візит у відповідь, побували на Заріччі. Приїхавши на спеціальній броньованій техніці, в повному обмундируванні, військовослужбовці викликали щире захоплення у політехніків і перехожих.

Хлопці та дівчата були вражені побаченим, ставили запитання, фотографувались, а хтось, можливо, в цей час задумався чи не стати і йому військовим. Гарний приклад був перед очима, адже серед гостей педагоги впізнали нашого нещодавнього випускника відділення програмування.

На згадку про цю зустріч політехніки вручили гостям сувеніри та футболки з логотипом Хмельницького політехнічного коледжу.

Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу Фото з відвідин коледжу