До ювілею кафедри ІВТ в Університеті організували Міжнародну конференцію «Управління якістю в освіті та промисловості»

Кафедра ІВТ Львівської політехніки
на конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи»

16–17 травня 2019 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи».

Вітаючи гостей, ректор Університету професор Юрій Бобало зазначив, що ініціатором та організатором цього наукового заходу є Інститут комп’ютерних технологій, автоматики та метрології, зокрема кафедра інформаційно-вимірювальних-технологій, якій цього року виповнюється 100 років. Значний досвід наукової, практичної та організаційної роботи колективу під керівництвом професора Богдана Стадника дав змогу кафедрі бути провідною в Україні і відомою за її межами в галузі метрології, інформаційно-вимірювальної техніки, стандартизації, сертифікації та управління якістю.

Проведення Міжнародної науково-практичної конференції дало можливість зібрати науковців із різних вишів України (з Києва, Білої Церкви, Львова, Вінниці, Харкова, Хмельницького, Сум, Житомира, Сокаля, Кривого Рогу, Дніпра, Краматорська, Дублян, Івано-Франківська, Глевахи, Полтави), а також зарубіжжя – з Боснії і Герцеговини, Болгарії, Сербії, Польщі. Українські та зарубіжні учасники (загалом 160 осіб) подали до організаційного комітету 86 тез доповідей, які видано до початку роботи конференції окремим збірником.

Окрім досвідчених фахівців з управління якістю в освіті та промисловості, до участі в конференції активно долучилися молоді науковці – аспіранти і студенти, яким також було що сказати та про що подискутувати під час роботи секцій.

на конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи» на конференції «Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи»