«Дні Політехніки» в ліцеї № 75 імені Лесі Українки Львівської міської ради

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75

У березні 2023 року в ліцеї № 75 імені Лесі Українки Львівської міської ради відбулися заняття та тренінги для учнів 9–11 класів у рамках навчально-профорієнтаційного проєкту «Дні Політехніки в школі». До реалізації проєкту були залучені викладачі Національного університету «Львівська політехніка».

Мета цих заходів – стимулювання учнівської молоді до здобуття вищої освіти, надання допомоги щодо вибору майбутнього фаху й усвідомлення необхідності розвитку власних soft skills для подальшого кар’єрного та професійного росту.

Учні виявили зацікавлення й отримали задоволення від спілкування із тьюторами. Вибір майбутньої професії – завдання справді складне. Але це лише завдання. Поруч завжди є люди, які здатні допомогти, підтримати, надати важливу інформацію. Головне – робити конкретні, активні кроки в цьому напрямі. Саме тоді вибір буде правильним!

Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 75