«Дні Політехніки» у навчально-виховному комплексі «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей»

Кафедра гідротехніки та водної інженерії Львівської політехніки
Фото з Днів Політехніки в ліцеї

Нещодавно у навчально-виховному комплексі «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей» відбулася зустріч викладачів кафедри гідротехніки та водної інженерії Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» з учнями випускних класів. Метою заходу було ознайомлення учнів із можливостями навчання в Університеті. Головну увагу приділили спеціальностям «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології» і «Будівництво та цивільна інженерія», які є особливо затребувані сьогодні та у період відбудови країни.

До зустрічі долучилась випускниця кафедри Л. Кудінова, яка працює проєктантом у ТОВ «Акваполімер Інжиніринг». Вона підтвердила велику потребу у спеціалістах цієї галузі й докладно розповіла про переваги роботи у проєктній сфері.

Вибір майбутньої професії – завдання справді складне для кожного. Якщо маєш багато достовірної інформації про різні можливості, тоді вибір стає простішим і впевненішим. Метою зустрічі для майбутніх абітурієнтів є інформування про надзвичайно важливі професії та надання допомоги щодо вибору майбутнього фаху. Учні із задоволенням послухали доповідачів та активно задавали питання.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї Фото з Днів Політехніки в ліцеї